Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Άλλο Ιδεολογία... και άλλο Κόμματο-λαγνεία!!!

Η Ιδεολογία, είναι μια οργανωμένη συλλογή ιδεών,
πάντα στην υπηρέτηση του Ανθρώπου,
δηλαδή πως και γιατί πρέπει να εφαρμοστούν προγράμματα διοίκησης, ώστε να ευημερούν οι Άνθρωποι Ειρηνικά και Παραγωγικά.

Ως πότε θα είμαστε "νερόβραστοι"???
Άλλο Ιδεολογία...
και άλλο Κόμματο-λαγνεία!!!

Μέχρι στιγμής τα κόμματα της βουλής προδώσανε την ιδεολογία τους. Άλλα λένε και άλλα κάνουν (τουλάχιστον όσα γράφουν κυβερνητική θητεία).

Κάποιοι από τους πολιτικούς -κατά τα λόγια τους και τις πράξεις τους- θα μπορούσαν να σταθούν με απαιτήσεις σε όλα τα κόμματα. Γιατί λοιπόν κτίζονται οι Κομματικές "Ιδεολογίες", μα για να εγκλωβίσουν, όσους δεν παρακολουθούν τις ανάγκες που έχει η Καθημερινή Ζωή του Λαού. Όσους επιθυμούν να αισθάνονται άνετα με την κομματική παρέα, παρά να αναζητούν τρόπους βελτίωσης της κοινωνίας των πολιτών.

Η Ζωή στον 21ο Αιώνα δεν είναι πόλεμος τάξεων, αλλά πόλεμος επιβίωσης. Οι Ανάγκες των καιρών απαιτούν σκληρή εργασία από τους πολιτικούς, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς φροντίζουν να έχουν ψηφοφόρους - υπηκόους. Πολλά λόγια και ζωή σε μαζώξεις και λόγια - λόγια. Μήπως βλέπουμε πουθενά τεκμηριωμένες προτάσεις; ΟΧΙ. Μας ομιλούν μόνο για τα λάθη των άλλων.
Γραπτές Προτάσεις, που-θε-να. όλα γύρω από το κόμμα και τον Πρόεδρο-Γραμματέα-Αρχηγό.
Νομίζω πως Πολιτικοί, Συνδικαλιστές και Πολιτευτές, βλέπουν τον Λαό αφ' υψηλού. Αυτό το Ονομάζουμε, Κόμματο-λαγνεία. Την προσκόλληση στην κομματική τυπολατρία, κόντρα στις Πραγματικές Ανάγκες του Λαού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κομματική Υποταγή ή Ευημερούσα Ελλάδα; Ας πούμε τα θέματα με το Όνομα τους.

  Έχουμε μεγάλο Πειρασμό. Κάθε Φορά που διαβάζουμε, μια κάποια πολιτική σκέψη ενός Φίλου μας εδώ, καταλαβαίνουμε αμέσως που το πάει. Βλέπει, χρωματισμένα και Γράφει χρωματισμένα . Και βεβαίως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτήν την τακτική. Δημοκρατία έχουμε -ή μάλλον ασυδοσία- και γράφουμε ότι μας κατέβει. Τότε, ποια είναι η ανάγκη όσων γράφουμε; Το σκάνδαλο είναι, ότι ενώ γράφουν με "ξύλινη γλώσσα", μας τονίζουν την ανάγκη να "ξυπνήσουμε", να "βγούμε" από την πλάνη μας και να ακολουθήσουμε την πλάνη τους. Πρόταση: Αντί να σκεπτόμαστε Κομματικά, μήπως θα είναι καλύτερα να σκεπτόμαστε Ελληνικά; 🌿🌹🌿🌷🌿🌹🌿

Είναι Καιρός να το "δούμε" Αλλιώς.

Φίλες και Φίλοι, προτείνω  να βρούμε τον κοινό τόπο, στις ιδεολογίες μας. Είναι το ζητούμενο, να ευημερήσει η Ελλάδα Συνολικά. Δεχόμαστε προς Ενημέρωση ή αν θέλετε προς Δημοσίευση, τις Ιδέες σας, τις Σκέψεις σας, τις Αποφάσεις σας, ώστε να συμφωνήσουμε ποιο είναι το  Μέλλον μας, ως Ανεξάρτητη και Ελεύθερη Κοινωνία, με Σεβασμό στις Διεθνείς Δεσμεύσεις και Συμμαχίες.  arogipoliton@gmail.com  

Ενώπιον Θεού και Ανθρώπων πρέπει να Αλλάξουμε. Το Ζήτα η Πατρίδα μας, η Ελλάδα.

Ιωάννης ο Φίλος. Σήμερα ελάχιστοι, Αύριο αγωνιστές Καλή Μέρα, Φίλες και Φίλοι. Στο εξής θα σας "μιλώ" για Ιησού Χριστό κι Ελλάδα. Όλοι είμαστε στην θέση να τολμήσουμε, κάποιοι όμως πρέπει να κάνουμε την Αρχή. Εβδομήντα Δύο Χρόνια Τώρα, Είπα κι Άκουσα τα Μύρια. Τώρα σας Ζητώ Συγνώμη, καθώς για τον Λιμένα της Αγάπης, μόλις βάζω "πλώρη". Έχω συμβουλές γονέων, των παππούδων και γιαγιάδων, των πνευματικών προσώπων της μελέτης των γράφων και των βιβλίων των επιστημόνων. Μηνύματα σας περιμένω arogipoliton@gmail.com   για να μπορώ να Απαντώ.  www.arogipoliton.gr

top

Αρωγή Πολιτών

Επικοινωνία με την Αρωγή Πολιτών.

Προτάσεις για την Κυρίαρχη Ελλάδα

truth must be truth